NosztalgiaMt2 Fórum

 

Szerző Téma: Játékszabályzat  (Megtekintve 194 alkalommal)

[SA]Lion

  • Server Admin
  • Vadkutya
  • *****
  • Hozzászólások: 10
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Játékszabályzat
« Dátum: 2019. Február 07. - 19:51:24 »
Szabályzat

A NosztalgiaMt2 online játékban való részvétel kizárólag jelen felhasználási feltételek elfogadásával és betartásával történhet. A regisztrációval illetve a játékban való részvétel megkezdésével az alábbi felhasználási feltételek automatikusan elfogadottnak tekintődnek és beleegyezel, azokat pedig minden esetben kötelezően betartod!

Regisztráció
A NosztalgiaMt2 által üzemeltetett online játék és egyéb szolgáltatások igénybevételének előfeltétele a felhasználó regisztrációja. A regisztráció csak természetes személyek számára a NosztalgiaMt2 hivatalos weboldala regisztrációs felültének kitöltésével történhet.

Kiskorú személy kizárólag törvényes képviselője kifejezett beleegyezésével használhatja az oldalt. Kiskorú a regisztráció elküldésével biztosítja a NosztalgiaMt2 üzemeltetőjét törvényes képviselőjének beleegyezéséről. A regisztrációkor a felhasználónak meg kell adnia játékosnevét és egy, a nevére regisztrált e-mail címet. A választott játékosnév nem lehet sértő, obszcén, félelmet keltő, terméket reklámozó, megtévesztő, nem sértheti harmadik személyek jogait, és nem ütközhet a közerkölcsbe.

Tilos e-mail vagy webcímek regisztrálása játékosnévként. A felhasználó felelősséget vállal a részéről a megadott adatok hitelességéért és teljességéért. A felhasználó köteles a NosztalgiaMt2 üzemeltetőjének tudomására hozni minden, a regisztráció keretében megadott adatának, különösen e-mail címének esetleges jövőbeli változását. A felhasználó köteles felszólításra adatainak valódiságát igazolni.

A szabályszerű és a NosztalgiaMt2 által elfogadott és visszaigazolt regisztráció a felhasználót a játék üzemeltetője által végzett adatbáziskezelési-szolgáltatás igénybevételére jogosítja fel. A regisztrációs felület az alábbi oldalon érhető el: Regisztráció

Adatváltozás bejelentése: Support

A regisztrációt csak személyesen szabad elvégezni. Minden automatizált megoldás a regisztrációs felület kitöltése érdekében vagy a játék során tilos. A játék feltétele, hogy minden egyes utasítás (kattintás, leütés) közvetlenül a regisztrált felhasználótól és annak kifejezett akaratából történjen.

Kliens letöltése
Kizárólag a NosztalgiaMt2 hivatalos weboldaláról letölthető klienssel használható a játék. A kliens a NosztalgiaMt2 weboldal üzemeltetőjének tulajdona, amelynek ingyenes használatát a szabályszerű regisztrációval engedélyezi.

A kliens kizárólag a NosztalgiaMt2 játékban való részvételhez használható, tilos annak bármilyen más célú felhasználása. Tilos továbbá a kliens bármiféle manipulálása, az abban való bármely beavatkozás, pl.: programkód megváltoztatása, visszafejtése, visszafordítása. A kliens-szoftver sokszorosítása csak olyan mértékben megengedett a felhasználó részére, amennyire az a szoftver használatához szükséges.

A szoftver kereskedelmi célú felhasználásának minden formája tilos. A klienst letöltő regisztrált felhasználó felelős a fenti szabályok betartásáért. A kliens használatára vonatkozó szabályok megszegése a játékból való végleges kizárást és a megfelelő jogi eljárások megindítását vonja maga után.

Részvétel a játékban
A NosztalgiaMt2 üzemeltetője a játékot folyamatosan fejleszti. A felhasználó ennek megfelelően csak a mindenkori online játék és egyéb szolgáltatások mindenkori aktuális változatában vehet részt. Regisztrált felhasználóknak a játék használata ingyenes, ugyanakkor egyes szolgáltatásokat, vagy bizonyos tulajdonságokat a felhasználó fizetés ellenében vehet igénybe.

A fizetős tulajdonságok fajtájára, különösen az egyes tulajdonságok funkciójára, a fizetős tulajdonság hozzáférésének időtartamára, a fizetendő díj összegére, az elérhető fizetési módokra az adott fizetős szolgáltatás leírásánál adunk tájékoztatást. Amennyiben egy kiskorú felhasználó szeretne fizetős tulajdonságot igénybe venni, akkor igazolnia kell, hogy a fizetős tulajdonság használati díjának megfizetéséhez szükséges pénzügyi eszközöket törvényes képviselőjétől erre a célra vagy szabad felhasználásra kapta. A NosztalgiaMt2 üzemeltetője nem jogosult és köteles vizsgálni a felhasználók által megadott adatok valódiságát.

Amennyiben utólag bebizonyosodik, hogy a felhasználó nem valós adatokat adott meg a regisztráció során és erre, vagy esetleges korábban nem közölt kiskorúságára, vagy törvényes képviselője belegyezésének hiányára alapozva támaszt visszafizetési igényt a NosztalgiaMt2 üzemeltetőjével szemben a fizetős funkció vagy tulajdonság igénybevételével kapcsolatosan, a játék üzemeltetője nem köteles ezen igényeknek eleget tenni, a már igénybe vett szolgáltatások ellenértékét visszafizetni.

Felhasználói fiók
A szabályos regisztrációval a felhasználó jogosult egy felhasználói fiókot ( "account" ) létrehozni, melyet a felhasználó önmaga adminisztrál. A felhasználói fiók bármilyen átadása, átruházása tilos. A felhasználói fiók felett kizárólag az azt létrehozó felhasználó rendelkezhet, aki teljes körűen felel a felhasználói fiók használatáért. A felhasználói fiókba történő illetéktelen belépés, számítástechnikai bűncselekménynek minősül, amely nemcsak a felhasználói feltételekbe, hanem törvénybe is ütközik. A felhasználói fiókba történő belépéshez, az abban való műveletek végzéséhez szükséges minden adat (pl.: e-mail, account ID, jelszó) titkos.

A titok gazdája a felhasználó, aki köteles ezen adatokat védeni. A felhasználó ezen adatokat nem adhatja ki senkinek (azaz sem hozzátartozójának, ismerősének, más felhasználónak, vagy a NosztalgiaMt2 üzemeltetőjének)! A NosztalgiaMt2 üzemeltetője nevében senki, semmilyen körülmények között nem kérheti a felhasználótól ezen adatokat. Amennyiben bárki (akár a NosztalgiaMt2 nevében) kéri az adatok kiadását, azt meg kell tagadni és haladéktalanul értesíteni a NosztalgiaMt2 üzemeltetőjét.

Tárgyak birtoklása a fiókon
A felhasználó jogosult a felhasználói fiókjában elhelyezni a játékban való részvétel során szabályszerűen szerzett, vagy a NosztalgiaMt2 hivatalos weboldalán és/vagy kliensés keresztül virtuális fizetőeszköz (Sárkány Érme) ellenében használatba vehető virtuális tárgyakat (a továbbiakban: tárgyak). Az üzemeltető adatbázis kezelési tevékenysége keretében kizárólag ezen tárgyak nyilvántartására vállal kötelezettséget.

A felhasználói fiókban nyilvántartott tárgyak használatára kizárólag a felhasználói fiókhoz kapcsolódó felhasználó jogosult. Ezen felhasználó felel a tárgyak szabályszerű használatáért. Tekintettel a fentiekre, illetve a „Felhasználói fiók” alcím alatt tárgyalt szabályokra, a felhasználó a tárgyak szabálytalan használata, vagy esetleges elvesztése esetén nem hivatkozhat arra, hogy más rendelkezett a tárgyak felett. A NosztalgiaMt2 üzemeltetője kizárólag adatbázis kezelési hiba (programhiba) esetén vállal kötelezettséget arra, hogy a felhasználói fiókból esetlegesen hiányzó tárgyak eltűnésével kapcsolatos körülményeket nyilvántartásaiban ellenőrizze.

A NosztalgiaMt2 üzemeltetője kizárólag adatbázis kezelési hiba (programhiba) esetén állítja vissza a felhasználói fiókot (és annak tartalmát) a programhibát megelőző, a nyilvántartásnak megfelelő állapotra.

Kereskedelem
Regisztrált felhasználók jogosultak az általuk jogszerűen szerzett tárgyakkal kereskedni a játék során egymás közt. Az egymás közötti kereskedelemben használt virtuális fizetőeszköz a „Yang”. A Yang nem váltható át sem Sárkány Érmére (de vásárolható belőle) sem valamely törvényes fizetőeszközre, az kizárólag a játékban szereplő tárgyak értékének meghatározását és a felhasználók közötti elszámolást szolgálja.

Sárkány Érme feltöltés
Sárkány Érme feltöltése forintért a honlapon megtalálható általános és alkalmi (akciós) árfolyamokon történik. A befizetett összeg ellenszolgáltatása a NosztalgiaMt2 játék üzemeltetőjének adatbázis kezelési tevékenysége.

A rendelés folyamata:

Hitelkártyás/bankkártyás fizetés esetén: A NosztalgiaMt2 weboldal a felhasználót átirányítja a mindenkori szerződött pénzügyi szolgáltató online fizetési felületére, ahol a kért kártyaadatok megadásával, a kártyához tartozó bankszámla megterhelése esetén, a rendszer automatikusan jóváírja a felhasználói fiókban az aktuális árfolyamnak megfelelő mennyiségű Sárkány Érmét. A Bankkártyás fizetési módot, kizárólag saját bankkártyával lehet igénybe venni!
PayPal fizetés esetén: A NosztalgiaMt2 weboldal a felhasználót átirányítja a mindenkori PayPal online fizetési felületére, ahol adatok megadásával és kitöltésével a rendszer automatikusan jóváírja a felhasználói fiókban az aktuális árfolyamnak megfelelő mennyiségű Sárkány Érmét. Ez a funkció helyettesíti jelenleg a bankkártyás fizetést, illetve a PayPal segítsgévével bankkártyás tranzakció, adomány is hajtható végre.
SMS fizetés esetén: A Sárkány Érme Rendelés menüpontban megtalálható szót el kell küldeni az ott feltüntetett telefonszámok valamelyikére attól függően, mely országból indul a rendelés. Az SMS elküldése után, amennyiben a mobil szolgáltató meg tudta terhelni a kártyát a rendeléskor feltüntetett összeggel, a NosztalgiaMt2 weboldal a felhasználót, válasz SMS-ben értesíti az érvényesítő kódról a mobil szolgáltatón keresztül. A kapott kódot a NosztalgiaMt2 weboldal SÉ Rendelés menüpontjában, az erre kialakított felületre kell beírni. A rendelési folyamat azzal teljesül, hogy felhasználó a kapott kódot helyesen beírja és elküldi a rendszernek. Sikeres rendelés esetén a Sárkány Érme a Felhasználói fiókban jóváírásra kerül.
Telefonos hívás esetén: A Sárkány Érme Rendelés menüpontban megtalálható telefonszámot kell felhívni, s egy automata hangrendszer fogja diktálni az érvényesítő kódot. A kapott kódot a NosztalgiaMt2 weboldal SÉ Rendelés menüpontjában, az erre kialakított felületre kell beírni. A rendelési folyamat azzal teljesül, hogy felhasználó a kapott kódot helyesen beírja és elküldi a rendszernek. Sikeres rendelés esetén a Sárkány Érme a Felhasználói fiókban jóváírásra kerül.
A Sárkány Érme rendelés, lehetséges, bárkitől, bármely felhasználó részére, amennyiben a fizetést végző személy saját maga rendelkezik a kifizetett összeg felett.

A NosztalgiaMt2 üzemeltetője, a Sárkány Érmével kapcsolatos visszaélésekért, átverésekért, "ál" rendelésekért nem vállal felelősséget. Mindenki csak olyan emberen keresztül rendeljen, akiben megbízik!

Kockázatvállalás
A felhasználó tudomásul veszi, hogy a NosztalgiaMt2 játék használata ugyanazokat a kockázatokat rejti magában, mint az online játékok és az ezzel azonos elven működő egyéb alkalmazások, vagy az Internet használata általában. A NosztalgiaMt2 játék üzemeltetőjének nem feladata ezen kockázatokról való tájékoztatás.

A felhasználó a kockázatokról tájékozódik és vállalja azokat. A felhasználó a felhasználói fiókját, vagy bármely hardverét és szoftverét ért külső behatás esetén nem hivatkozhat az ezzel kapcsolatos tájékozatlanságára, illetőleg a játék üzemeltetőjének mulasztására.

A fentiek alapján a NosztalgiaMt2 játék üzemeltetőjének nem áll módjában az esetleges felhasználói figyelmetlenséggel, szabálytalan vagy törvénytelen eszközökkel a felhasználói fiókban okozott, vélt vagy valós károkat megtéríteni, orvosolni, vagy a felhasználói fiók korábbi tartalmát visszaállítani.

Tájékoztatási kötelesség
Minden felhasználó köteles minden külső, vagy annak tűnő szabálytalan behatást az üzemeltetőnek jelezni annak érdekében, hogy az üzemeltető megtegye a szükséges lépéseket, hogy ezzel magát, illetve más felhasználókat az esetleges negatív következményektől megóvjon.

A bejelentések alapján az üzemeltető lehetőségeihez mérten intézkedik a játékot vagy a felhasználói fiókokat ténylegesen veszélyeztető behatások törvényes eszközökkel történő megszüntetéséről. A NosztalgiaMt2 jogosult a felhasználók által közétett tartalmakat ellenőrizni, a törvénysértő, vagy gyanús tartalmakat törölni, de nincs lehetősége az ilyen tartalmak folyamatos ellenőrzésére. Amennyiben a felhasználó vélhetően törvénysértő tartalmat észlel, köteles ezt jelezni a NosztalgiaMt2 üzemeltetője részére.

Tájékoztatás nyújtása: Support

A felhasználó jogosultságának átmeneti korlátozása, a játék elérhetősége
Amennyiben a NosztalgiaMt2 üzemeltetője bármely, a felhasználóval, illetőleg a játék egészével kapcsolatban visszaélésre utaló adatokkal rendelkezik, jogosult a felhasználó hozzáférését, a játék egyes funkcióit vagy a játék hivatalos weboldalának elérését átmenetileg korlátozni. A felhasználó hozzáférésének korlátozása akkor kerül feloldásra, ha megszűnt a gyanú az adatokkal való visszaélésről. A NosztalgiaMt2 üzemeltetője a fentieken túl törekszik a játék non-stop üzemeltetésére, de azt garantálni nem tudja.

Viselkedési szabályok a játék használata során

A játék során hivatalos nyelv a magyar.
Tilos bármely módon megsérteni más játékosoknak a játékhoz, illetve a játék élvezéséhez való jogát.
Tilos a játékban esetlegesen meglévő hibát kihasználni, vagy azt másokkal szemben felhasználni.
Tilos sértő, trágár, obszcén, gyűlölködő, pornográf, fiatalkorúakra veszélyes, vagy gyermekek és fiatalkorúak fejlődését veszélyeztető kifejezéseket használni a játék során.
Ne „spamelj”. Ez azt jelenti hogy, ne küldj kéretlen üzeneteket tömegesen vagy rendszeresen.
Kezdő játékostársaidat segítsd, tudatlanságukat ne használd ki.
Tilos a játékban előre megbeszélt eredményű „háborút vívni”.
Légy barátságos és sportszerű játékostársaiddal!
Tilos bármilyen ajánlattétel, vagy felhívás felhasználói fiók adásvételére bármely valós, vagy virtuális fizetőeszközért.
A játékosnak Tilos haszonszerzés végett magát másnak kiadni, ezzel más játékost tévedésbe ejteni/megkárosítani.
Tilos értelmetlen karaktersorokat küldeni, vagy a szükségesnél hosszabb szöveggel terhelni a játék erőforrásait.
Tilos bármely személyes vagy felhasználói adat nyilvánosságra hozása a játék során, vagy bárki felhívása ezen adatok nyilvánosságra hozására. Az ilyen szituációkból eredő negatív következményekért vagy károkért a NosztalgiaMt2 nem vállal felelősséget.
Tilos a játék használata közben minden olyan alkalmazás futtatása, használata, amely a weboldal vagy a játék működését veszélyezteti vagy zavarja.
Tilos a felhasználónak hozzáférnie olyan adatokhoz, melyek hozzáférésére a felhasználó nem jogosult. A közzétett tartalmak lehívása csak olyan formában és módon történhet, mely nem akadályozza a többi felhasználót. Az olyan adatok vagy szoftverek elküldése, melyek a címzettek hardverét vagy szoftverét befolyásolhatják, szintén tilos.
A játék használata olyan szolgáltatásokon keresztül, amelyek nem teszik láthatóvá az IP címet tilos.
A felhasználó részére tiltott olyan tevékenységek folytatása, melyek a NosztalgiaMt2 erőforrásainak túlzott terhelését vonhatják maguk után. A felhasználó számára tilos a játékkal kapcsolatos tartalmak blokkolása, felülírása, vagy módosítása, illetőleg bárminemű, a játékba történő zavaró beavatkozás.
Tilos olyan script-ek és részben vagy egészben automatizált programok használata, melyek a felhasználónak a többi játékossal szemben előnyt biztosítanak.
Szankciók

A NosztalgiaMt2 üzemeltetője fenntartja magának a jogot egyrészt, hogy megítélje, hogy a felhasználó viselkedése adott esetben beleütközik-e a Felhasználási feltételekbe, másrészt, hogy kiválassza és alkalmazza a szabályszegés súlyával arányos szankciót.

Ez lehet:

A felhasználó figyelmeztetése
A felhasználó játékból történő átmeneti vagy végleges kizárása
Felhasználó végleges tiltása az adott IP címekről vagy IP cím tartományból érkező adatforgalmak tekintetében.
Támogatás
A felhasználói fiókkal kapcsolatos bármely észrevétel, panasz, a felhasználói fiókhoz tartozó, a regisztrációkor megadott e-mail címről, vagy a weboldalon megtalálható „support felületről” küldhető. A NosztalgiaMt2 üzemeltetője kizárólag ezen a módokon küldött észrevételekre reagál, nyújt támogatást, melyet kizárólag a regisztráció során megadott e-mail címre küldd el a beérkezés után 72 órán belül. Más címekről küldött, a felhasználói fiókokkal kapcsolatos észrevételeket a NosztalgiaMt2 nem kezel még abban az esetben sem, ha az üzenetet ugyanaz a személy küldi, aki a felhasználói fiók feletti rendelkezésre jogosult.

A játékot koordinálják (jogkör szintek szerint a legmagasabb szintű koordinátorral kezdve):

SA (Server Admin)
GA (Game Admin)
SGM (Super Game Master)
GM (Game Master)
TGM (Trial Game Master)
a továbbiakban Team tagok -

A NosztalgiaMt2 csapat felsorolt tagjainak feladata a játék során felmerülő problémák megoldásában történő segítség. Nekik nincs jogosultságuk, és lehetőségük virtuális tárgyakat vagy fizetőeszközt adni, vagy karaktereket bármilyen módon támogatni. Döntéseiket a felhasználói feltételek alapján hozzák. A felhasználók ezen döntéseket kötelesek tiszteletben tartani. Amennyiben a TGM, GM, SGM a felhasználói feltételekkel ellentétes döntést hozott adott ügyben, lehetőség van felvenni a kapcsolatot, GA vagy SA valamelyikével (tehát egy magasabb szintű koordinátorral). Ebben az esetben a játék koordinálásában részt vevő magasabb szintű koordinátor újra megvizsgálja, hogy TGM, GM, SGM döntése valóban a felhasználói feltételekbe ütközik-e és amennyiben igen, jogosult a döntést felülbírálni. Amennyiben Team tag a felhasználó kizárásáról vagy végleges tiltásáról dönt, azt minden esetben felülvizsgálja egy magasabb szintű koordinátor. A legmagasabb szintű koordinátor döntését (SA) a NosztalgiaMt2 mindenkori üzemeltetője véglegesnek és szabályszerűnek tekinti.

Ha egy felhasználóval szemben valamely szankció került alkalmazásra, akkor az azzal kapcsolatos reklamációra a support felületen van lehetőség.

A koordinátoroknak joguk és kötelességük hogy folyamatosan figyeljék a felhasználói szabályzatba ütköző viselkedési formákat a játék minden felületén és amennyiben ilyet észlelnek, megtegyék a megfelelő intézkedéseket (pl.: töröljék a sértő kommenteket, a viselkedési szabályok betartására hívjanak fel, szankciót alkalmazzanak).

Panasz esetén: Support

A Felhasználói fiók megszüntetése
A felhasználó kérésére a NosztalgiaMt2 üzemeltetője köteles a Felhasználói fiókot megszüntetni. A felhasználói fiók törlésével a fiók felhasználó általi elérhetősége véglegesen megszűnik, de a felhasználó adatai, nyilvántartásunkban minőségbiztosítási okból illetve hatósági adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése érdekében megőrzésre kerülnek az adatkezelésről szóló fejezet szabályai szerint. A NosztalgiaMt2 üzemeltetője jogosult azon Felhasználók és Felhasználói fiókok törlésére, amelyekbe 90 napon túl nem léptek be. Amennyiben a felhasználó 90 napon túl is fenn szeretné tartani ezeket, ezen szándékát külön jelezni kell és 90 naponként a jelzést meg kell ismételni.

Adatkezelés-Adatvédelem
A NosztalgiaMt2 az Adatvédelmi törvény rendelkezései alapján védi és kezeli felhasználók a regisztráció során megadott személyes adatait. Felhasználó ezúton visszavonhatatlanul hozzájárul, a regisztráció során megadott adatainak a NosztalgiaMt2 üzemeltetője által történő nyilvántartásához, és teljes körű kezeléséhez.

A Felhasználó ezúton visszavonhatatlanul hozzájárul, hogy a NosztalgiaMt2 a honlap látogatása során a szolgáltatás működésének ellenőrzése, és a visszaélések megakadályozása céljából nyilvántartsa a felhasználók belépési adatait, a játékban töltött időtartamot, valamint a játék során szerzett tárgyakkal kapcsolatos tranzakciók adatait.

A Felhasználó ezúton visszavonhatatlanul hozzájárul, hogy a NosztalgiaMt2 a honlap látogatása során minőségbiztosítási célból nyilvántartsa a felhasználó által más felhasználónak, vagy az üzemeltetőnek küldött üzeneteket és az abban esetlegesen megadott egyéb személyes adatokat.

A kezelt adatok köre: név, felhasználó név, e-mail cím, IP cím, játék, tranzakció dátum és időtartam, a felhasználó üzenetének tárgya, szövege, továbbá az érintett által az üzenetben esetlegesen megadott egyéb adatok.

A NosztalgiaMt2 jelen fejezet első bekezdésében felsorolt adatokat amennyiben annak törlését a felhasználó kifejezetten kéri, törli. Amennyiben Felhasználó a játék során fizetős szolgáltatást, vett igénybe, vagy a felhasználók közötti kereskedelemben részt vett, vagy érintett valamely más felhasználói probléma kivizsgálásában, a NosztalgiaMt2 üzemeltetője, tekintettel a számvitelre és adózásra vonatkozó jogszabályokban meghatározott elévülési az adatokat megörzi.

A NosztalgiaMt2 az általa kezelt adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között sem továbbítja. A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében a NosztalgiaMt2 kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. A NosztalgiaMt2 a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás)
hitelessége biztosított (adatkezelés hitelessége)
változatlansága igazolható (adatintegritás)
a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.
A NosztalgiaMt2 olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. A NosztalgiaMt2 informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támogatott csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, továbbá a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Az üzemeltető a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, vagy információ felfedésére, módosítására irányulnak. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő a szolgáltató megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést. A rendszereket megfigyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést rögzíthessen, és bizonyítékkal szolgálhasson minden biztonsági esemény esetében. A rendszermegfigyelés ezen kívül lehetővé teszi az alkalmazott óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

A felhasználóknak az üzemeltető adatkezelésével kapcsolatosan rendelkezésükre állnak az adatvédelmi törvény 16A és 17 §-ai által biztosított jogorvoslatok.

Záró rendelkezések
A NosztalgiaMt2 fenntartja a jogot a jelen felhasználási feltételek megváltoztatására. A felhasználók a megváltozott feltételekről legkésőbb két héttel azok életbe lépése előtt a játék honlapján kapnak értesítést. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek bármelyik rendelkezése érvényét veszti és/vagy ellentmond a törvényi szabályozásnak, az nem érinti a felhasználási feltételek egyéb rendelkezéseinek érvényességét.

Az érvénytelen rendelkezést a szerződő felek egymással való egyetértésben olyan rendelkezéssel helyettesítik, amely gazdasági értelemben és céljában az érvénytelen rendelkezéshez jogszerűen a leginkább hasonlít. A fenti szabályozás hiányosságok esetén megfelelően érvényes.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Február 08. - 17:34:33 írta [SA]Lion »